Puslespil med eget billede – 12 brikker

Puslespil med eget billede – 12 brikker

kr. 199,00

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2541701328930838
Kategori:

Beskrivelse

Overrask de mindste i dit liv med et unikt puslespil med eget billede
Børn i dag har nok at vælge i mellem, men klassikerne er ikke for ingenting tidløse. Med et personligt puslespil med eget billede gør du puslespillet endnu sjovere! Ved at tilføje dit eget design, laver du på ingen tid den perfekte gave til din egen guldklump eller til hans/hendes venner og veninder. Uanset om du leder efter en original overraskelse til en fødselsdag, til jul, eller bare fordi, så vil et puslespil med eget billede med garanti få det helt store smil frem. Det er også en fed ide til at lægge i slikposen som ekstra overraskelse til børnefødselsdagen, eller som gæstegave til et bryllup.
Puslespillet med eget billede er lavet af superstærkt hardboard, med et glansende toplag. Så det kan tage lidt af hvert og vil få dit design til at skinne. Det er super nemt at lave dit eget puslespil. Med et par klik tilføjer du billede, tekst, navn og/eller logo i vores online editor og så tager vi os af resten. Vi laver puslespillet med omsorg og præcision og sender det til en adresse efter dit valg.
Er du interesseret i større mængder? Så tag kontakt til vores erhvervsafdeling nederst på siden. De laver gerne et skræddersyet tilbud til dig.

Yderligere information

Brand

YourSurprise

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!