Lille puslespil med billede – 30 brikker

Lille puslespil med billede – 30 brikker

kr. 229,00

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2541701328930765
Kategori:

Beskrivelse

Overrask med et personligt lille puslespil med billede or/eller tekst!
Små puslespil er en fed gave til både voksne og børn. Det er nemt at lave, men også sjovt at lege med, og du skaber samtidig et livslangt minde som du kan sætte i ramme og hænge på væggen.
Et lille puslespil er en anderledes måde at printe dine billeder på og overraske en du holder af på deres fødselsdag, jubilæum eller en helt anden anledning. Det er nemt at lave puslespillet online og det kan personliggøres med et eller flere billeder og personlig tekst.
Hvordan laver man et personligt puslespil?
Personlige puslespil giver timevis af underholdning sammen, og gør det endnu bedre når det er dit eget design
Det har aldrig været lettere at lave dit eget personlige puslespil med billede: Så selv de mest ukreative personer kan lave noget helt unikt og smukt.
Du tilføjer nemt og simpelt dit billede og/eller tekst i redigeringsværktøjet, vælger et af vores fine designs, og på nul komma 5 har du lavet dit puslespil
Upload et eller flere af din yndlingsbilleder, såsom familiebilleder, eller et af dig og mor sammen i vores editor. Fuldend det med et navn eller personlig hilsen. I vores editor finder du masser af temadesigns. Herefter sørger vi for at puslespillet bliver lavet i allerhøjeste kvalitet.
Har du brug for et puslespil med logo? Så kontakt vores erhvervsafdeling, de vil med glæde lave et skræddersyet tilbud til dig.
Tjek også alle vores puslespil med billede og tekst ud. Puslespillet fås også i en større udgave. Tjek alle vores svære personlige puslespil ud her.

Yderligere information

Brand

YourSurprise

Copyright 2024 - Pilanto Aps